Helg!

Som jag sagt tidigare så är det vår här nere nu. Det har varit så fint väder här nere de senaste dagarna. Man får verkligen mycket mer energi när det är soligt och fint väder. Sådär fint så att man aldrig vill gå in efter att ha varit ute. Var upp på taket och kollat in den gemensamma balkongen. Det kommer garanterat att bli grillfester där uppe nu när det blir allt bättre väder. Imorgon ska det bli 10 plusgrader. Det är helt otroligt! Jag tog en massa fina bilder med men har de tyvärr på den andra datorn så de kommer någon annan dag.

Igår var det den sista pubrundan för det här läsåret. Det var faktiskt väldigt roligt fastän jag tappade bort åsa ganska tidigt på kvällen och inte hittade emmelie. Kvällen gick i alla fall väldigt fort. alldeles för fort, som den alltid gör när man har roligt. Hamnade hemma hos ola på mellanfest och där delade vi tydligen 6 st på 2 flaskor mintuu. Det var gott men inte bra :P

Det var dock troligtvis den sista festen på åtminstone en vecka eftersom jag fick min hemtenta idag. Det känns faktiskt rätt bra. Den känns faktiskt inte helt omöjlig. Jag har redan börjat fila på den så har till och med tagit ut tummen som annars brukar sitta på jädrarns hårt.. Jag får förhoppningsvis mycket gjort nu från början då Andreas åker till Riga i början av nästa vecka.. Så lite distration som möjligt, te och en stationär dator --> receptet.

Spring is in the air!

Just det, ni hörde det! Det är officiellt vår i Göteborg nu! och det är lika med vår (eller tentaflykt-) städning! Så idag så dammsuger, skrubbar, diskar, viker, sorterar och slänger jag! out with the old and in with the new!

what to do?

Fredagskväll (eller snart i alla fall). Vad gör man då? Första givna svaret skulle kanske vara att gå ut. Tyvärr så är det inte roligt att gå ut själv och inte många andra som ska ut ikväll med tankte på att det är fest i kållektivet imorgon. kan vara en bra ide att spara pengar och endast gå på den festen med. Anda förslaget skulle vara att äta riktigt god mat, se en film och äta massa onyttigt och gott. Även här stöter vi på problem. Ikväll kommer nämligen våran soffa (och tv) vara upptagna av 4 st krigande killar. Jepp! Tv-spels kväll på kronhusgatan!

Kvällens planer är som sagt inte riktigt klara än men det spelar inte någon större roll för det är fredag :) Det är najs! Jag har haft en ganska härlig fredag. Vi hade dock ett seminarium om hegemoni i morse som jag ska skriva en inlämningsuppgift på men jag tror jag lämnar det till måndag eftersom det ändå inte ska vara inlämnat förrän på tors em.

RSS 2.0