Hur kan alla ha så mycket att göra hela tiden?

Alla håller på att prata om hur mycket de har att göra hela tiden vad gör de då egentligen? Vad gör ni? Jag kan inte förstå hur alla kan ha så mycket att göra hela tiden! Mest troligt är det mest att gå i skolan och att träna.. Jag har dock inte så mycket skola att gå till. För det första så har vi endast 4h föreläsningar utspritt på två dagar i veckan samt ett seminarie och före det andra skulle jag kunna sätta mig i biblioteket el cafet på skolan och läsa och träffa folk men det är ju aldrig nån jag känner som är där :P  Sedan skulle jag kunna börja träna men har kommit på att det känns ganska waste of money att betala 300 kr för att träna på ett gym när man kan göra det hemma eller ute. Detta har jag gjort idag:

1. Städat
2. Ätit mat
3. Sett på Big Bang Theory

Sedan kanske jag borde/kan aktivera mig mer och gå med i nån förening el dyl.. men jag är ju iaf inte stressad.. :) De enda aktiviteterna jag kan komma på att jag borde/kan göra är att:

1. Shoppa (brist på pengar gör dock detta alternativ omöjligt :P)
2. Skaffa ett jobb..

hjälp.

var är min disciplin?!

Not very good at this :P

Jag har varit lite dålig på detta med att blogga känner jag :P men det beror nog på att det är så sjukt mycket att läsa hela tiden! Ska bli skönt att åka hem till påsk även om man inte kommer att vara ledig. Nu är jag dock less på att läsa fastän jag ska ha ett seminarium om Dahls, Bachrach and Baratz och Lukes teorier om makt imorgon. Det ni! Sånt struntar man i! :P Istället så sitter jag och slötittar på Fresh Prince i Bel Air istället. Kvalitetstid!

Jag måste även säga att jag är sjukt avundsjuk på alla som är ute och reser nu! Sigge har varit i västindien, Ems och Bobby är i Thailand/Malaysia och Jan och VJ är också ute och reser där nere! Tänk att det snart var ett helt år sedan vi var ute tjejer.. (Ems och Mads) Vi hade faktiskt sjukt roligt! Jag har suttit och tittat en hel del på youtube. sök på tubing vang vieng och njut :)

RSS 2.0