12 days to christmas.

hello. Yes ni läste rätt! bara 12 dagar kvar. och 9 till jag ska åka hem till norrland! Jag hade min sista föreläsning för i år idag. eller det var två. Remittance och en sammanfattande om hela kursen. tyvärr var båda waste of time med tanke på att jag spenderade med att sitta och tänka på havrekex och dylikt. Gick dock efter halva sista föreläsningen. kollektivt, impulsi skolk kallas det eller moraliskt förfall som en av de få som stannade och tyckte synd om föreläsaren kallade det..
Det blev en tur till Haga i jakt¨på lite julklappar med Amy och hennes kompis ist. Det kändes faktiskt ganska relevant ändå med tanke på att jag har 0 julklappar såhär långt.. a big fat zero! Och sedan så behövde jag springa på systemet innan det blev för mycket folk! Faktiskt. Jag lovar. Det handlar om prioriteringar.. Köpte tre flaskor vin, en malibu, 2 öl och 2 cider.. fin middag ikväll och luciafest på kollektivet morgon.. ni vet ;) Jag och några andra ska klä ut oss till renar. Det kommer bli sjukt najs. renar med röda näsor! Vi måste bara hitta en tomte men det finns nog där med tanke på att det är jul tema..

Sedan blir det bara sjukt massa jätte mycket pluggande resten av veckan så att man kan få koppla av lite under jul :)

Nej nu får det vara nog för idag :P nu ska jag laga fransyska och dricka vin :)Jul å snö!! :) jag vill ha!


It is time..

Har varit SJUKT dålig på att uppdatera min blogg på senaste! Men nu ska det bli ändring på det! känner att inspirationen är påväg tillbaka. Allt är fortfarande bra här nere i göteborg, om inte bättre än nånsin!

Nu är det snart bara två veckor kvar tills man får åka hem igen :) ska bli sjukt roligt att träffa alla igen faktiskt. och sedan så saknar jag snön! jag tror det har snöat här nere sammanlagt nu i vinter. varav det en gång var fånigt lite och bara flög runt några flingor i någon minut innan det började regna igen.. En annan gång var på fyllan då vi ramlade hem kl halv 7 på morgonen och därför är det inte alls pålitligt :P Ingen kommer att tro mig ! Men den sista gången var det iaf. snö. nog pratat om snö :P men har hört att det är en massa hemma. Mamma skickade ett mms i morse och jag blev alldeles glad :D

hur som helst. mest en massa babbel idag men skyller på ovana :P

Måste bara säga att jag har sååååå upptäckt queen! Don't stop me now är min absoluta favorit för tillfället!

Lev och må!

RSS 2.0